Kokoát cukrózy

Sucrose Cocoate

Kokoát cukrózy je cukrová zlúčenina zo sacharózy a mastných kyselín pochádzajúcich z kokosového oleja. Má podobu tuhé kvapaliny bledo žltej farby. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako jemný emulgátor a zahusťovadlo.

Prehľad zložiek

Výrobky obsahujúce túto zložku

Krém na opaľovanie SPF 30

Ľahká ošetrujúca ochrana pokožky tváre.
14.99€
Vypredané