Sclerotinum gúm

Sclerotium Gum

Sclerotinum gúm je látka rastlinného pôvodu s gélovitú textúrou, je bezfarebná a priehľadná. Ide o polysacharid, ktorý vzniká fermentáciou. V kozmetike sa používa predovšetkým ako zahusťovadlo a stabilizátor a nájdeme ju v pleťových, telových či vlasových produktoch. Tým dodáva správnu viskozitu a tiež pomáha chrániť farebné pigmenty pred oddeľovaním.

Prehľad zložiek

Výrobky obsahujúce túto zložku

Krém na opaľovanie SPF 30

Ľahká ošetrujúca ochrana pokožky tváre.
14.99€
Vypredané

Mlieko po opaľovaní

Chladí a hydratuje pokožku po opaľovaní.
14.99€
Vypredané