Regeneračný olej granátové jablko

Ľahký výživný olej zo semien granátových jabĺk.

Vyživujúca starostlivosť inšpirovaná ženskou krásou. Olej zo semien granátových jabĺk podporuje obnovu buniek, intenzívne regeneruje pokožku a napomáha predchádzať prejavom starnutia.

100 ml
18.79€
Cena vrátane dane

O produkte

Popis

Chráňte prirodzenú krásu svojej pokožky vďaka dennej dávke čistých, vzácnych olejov. Granátové jablko vyniká hneď niekoľkými úžasnými vlastnosťami - dokáže zadržiavať hydratáciu tam, kde je to potrebné, a navyše sa pýši antioxidačnými a revitalizačnými účinkami. Olej, ktorý šetrne lisujeme z jeho karmínovo sfarbených semienok miešame s omladzujúcim olejom z jojoby, sezamu a makadamov. Celú kompozíciu potom uzatvárame sladkými tónmi pomaranča, davany a vanilky. Vy si tak môžete užiť žiarivé výsledky zamatovo hebkého pocitu na koži a harmonicky zmyselnú vôňu.

Výhody

Vhodný pre vegánov.

www.natrue.org logo

NATRUE

Prírodná kozmetika nie je vždy prírodná kozmetika. NATRUE je prvou medzinárodne uznávanou značkou kvality pre organickú a prírodnú kozmetiku, a tak vytvára zrozumiteľnosť v označení „džungľa“. Všetky výrobky s označením NATRUE zaručujú najvyššie štandardy.

Čítaj viac

Vegánske výrobky

Výrobky označené ako vegánske neobsahujú žiadne suroviny získané zo zvierat.

Všetky kozmetické výrobky a potraviny od spoločnosti Weleda sú vhodné pre vegánov, ktorí sa zdržiavajú mäsa a rýb.

Čítaj viac

UEBT

UEBT je neziskové združenie, ktoré podporuje a overuje záväzky spoločnosti týkajúce sa etického získavania surovín. Únia stanovuje celosvetovo uznávanú normu pre etické získavanie surovín

Čítaj viac

Prísady

Prísady

Olej zo semien granátového jablka

Olej z jadier Punica Granatum

Žltý až červenkastého, relatívne hustý olej semien granátového jablka je jeden z aktívnych olejov bohatý na vzácnu kyselinu punikovou (nenasýtená mastná kyselina). Tento cenný rastlinný olej má antioxidačné vlastnosti, ktoré zlepšujú regeneráciu pokožky a je preto považovaný ako vynikajúci prísada do produktov starostlivosti o suchú, starnúcu a namáhanú pokožku.

Jojobový olej

Simmondsia Chinensis Seed Oil

Jojobový olej je olejovitý tekutý vosk veľmi podobný ochrannej vrstve ľudskej pokožky. Súčasne, podporuje tiež bariérovú funkciu pokožky, čím chráni pokožku pred stratou vody, bez toho aby ju zanechával mastnú. Je k pokožke veľmi šetrný, ľahko sa vstrebáva a je preto vhodný pre výrobky určené pre starostlivosť o všetky typy pleti, obzvlášť o suchú pokožku. Je tiež veľmi vhodný ako ropa, ktorý nežlkne.

Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Použitie

Použitie

Po sprchovaní či kúpeli vmasírujte malé množstvo oleja do ešte vlhkej pokožky krúživými pohybmi vždy smerom k srdcu. Pripraviť si môžete tiež upokojujúci kúpeľ zmiešaním dvoch plných viečok oleja s polovicou hrnčeka mlieka.

Hodnotenia zákazníkov (0)

Hodnotenia zákazníkov (0)