Lactobacillus Ferment

Lactobacillus Ferment

Lactobacillus Ferment

V kozmetike sa laktobacily tzv.probiotické ingrediencie využívajú pre svoje antimikrobiálne účinky, a to najmä v produktoch obsahujúcich vodu. Okrem toho majú priaznivé účinky na pokožku. Podporujú obnovu jej buniek a pôsobí priaznivo na pleť trpiaci akné alebo rozaceou.

Prehľad zložiek

Výrobky obsahujúce túto zložku

Naturally Clear korektor

Antibakteriálny korektor Naturally Clear prirodzene prekrýva nedokonalosti a zároveň sa stará o problematickú pokožku.
10 ml
12.45€